ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ (ΠΡΟΣΟΧΗ, υπάρχουν προθεσμίες)

Όλοι/ες οι φοιτητές/τριες του Τμήματος θα πρέπει να έχουν υπόψη τους και να τηρούν τον «Κανονισμό λειτουργίας των εργαστηρίων», ο οποίος είναι αναρτημένος εδώ  ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ

Ειδικά για την εγγραφή τους στα εργαστήρια και την παρακολούθησή τους προβλέπονται τα εξής:

  1. Για την επιτυχή παρακολούθηση εργαστηριακού μαθήματος ή του εργαστηριακού μέρους μικτού μαθήματος, απαιτείται ο/η φοιτητής/τρια να έχει παρακολουθήσει κατ’ ελάχιστον το 80% των μαθημάτων, τα οποία δεν θα πρέπει να είναι λιγότερα των 13.
  2. Οι φοιτητές/τριες προσέρχονται κατά την πρώτη εβδομάδα των μαθημάτων αυτοπροσώπως και εγγράφονται σε εργαστηριακό τμήμα. Τροποποιήσεις είναι εφικτές κατά τη δεύτερη εβδομάδα των μαθημάτων.
  3. Φοιτητής/τρια που δεν παρουσιάστηκε αυτοπροσώπως κατά τις δύο πρώτες εβδομάδες των μαθημάτων, χάνει το δικαίωμα να ενταχθεί σε εργαστηριακό τμήμα.
  4. Οι φοιτητές/τριες που δεν θα ολοκληρώσουν επιτυχώς το Εργαστηριακό Μάθημα στην πρώτη εξέταση, δε θα υποχρεούνται σε νέα παρακολούθηση εφόσον δεν το επιθυμούν. Θα μπορούν να το δηλώνουν και θα συνυπολογίζονται στο Πρόγραμμά τους οι σχετικές ώρες, προκειμένου να εξασφαλίσουν το δικαίωμα της εκ νέου εξέτασης.
  5. Οι σπουδαστές υποχρεούνται στην έγκαιρη προσέλευση στο μάθημα και στην αποχώρηση μετά το πέρας του μαθήματος. Η μη τήρηση αυτής της υποχρέωσης σημαίνει απώλεια της παρουσίας.
  6. Δεν επιτρέπεται οι σπουδαστές να εξέρχονται του εργαστηρίου χωρίς σημαντικό λόγο. Η μη τήρηση αυτής της υποχρέωσης σημαίνει απώλεια της παρουσίας.

Για τα εργαστήρια που θα ξεκινήσουν αργότερα (δηλ. όσα δεν έχουν όνομα διδάσκοντα), θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.

Από το Τμήμα ΔΟΕΠΤΜ