ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ

Ημερομηνία εξέτασης: ΠΕΜΠΤΗ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020
Ώρα έναρξης εξέτασης 15.00
ΣΥΝΟΛΙΚΗ διάρκειας εξέτασης 15.00 – 17.30
Καθαρός ΩΦΕΛΙΜΟΣ χρόνος εξέτασης στο eclass: 45 λεπτά από τη στιγμή της σύνδεσής σας
Προσοχή, αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείτε να συνδεθείτε π.χ. στις 17.00 και από τότε να μετρήσει ο χρόνος.
Είναι δική σας υποχρέωση να τηρήσετε την ώρα έναρξης της εξέτασης.
Για τις εξετάσεις εξ αποστάσεως διαβάστε προσεκτικά το παρακάτω κείμενο:
Έχει δημιουργηθεί το μάθημα που θα εξεταστείτε αφού συνδεθείτε στο eclass. Το μάθημα της εξέτασης έχει τίτλο «ΕΞΕΤΑΣΗ ΘΕΩΡΙΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ 305 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ». Σε αυτό το μάθημα θα εξεταστείτε.

Εάν έχετε πρόβλημα σύνδεσης που δεν αφορά διακοπή ρεύματος ή δικτύου να το πείτε εκείνη τη στιγμή με μήνυμα και προφορικά στο Microsoft Teams.

Οι εξετάσεις θα περιέχουν δύο ερωτήσεις ελεύθερου κειμένου (ανάπτυξης). Η απάντηση για την κάθε ερώτηση μπορεί να δοθεί σε 3-4 γραμμές. Δεν χρειάζεται να δώσετε μεγαλύτερες απαντήσεις.

Η συνολική διάρκεια της εξέτασης είναι 15.00 – 17.30. Ο πραγματικός χρόνος εξέτασης είναι 45 λεπτά. Δηλαδή αν κάποιος συνδεθεί στο eclass στις 15.00 θα έχει στη διάθεσή του καθαρό ωφέλιμο χρόνο 45 λεπτά για να απαντήσει στις δύο ερωτήσεις. Είναι υποχρέωση σας να συνδεθείτε στο eclass και στο Microsoft Teams στις 15.00 όπως θα κάνατε εάν οι εξετάσεις πραγματοποιούνταν δια ζώσης στην Άμφισσα.

Για να αποφευχθούν προβλήματα τεχνικών ζητημάτων όπως π.χ. διακοπή δικτύου κατά τη διάρκεια της εξέτασης, μπορείτε είτε να γράψετε την απάντηση σε ένα αρχείο word και να το ανεβάσετε στο πεδίο ΕΡΓΑΣΙΕΣ στο μάθημα της εξέτασης, είτε να γράψετε τις απαντήσεις χειρόγραφα σε ένα φύλλο χαρτί, να το φωτογραφήσετε και να το ανεβάσετε στο πεδίο ΕΡΓΑΣΙΕΣ στο μάθημα τις εξέτασης. Σε κάθε περίπτωση να γράψετε το Όνομα και το Επώνυμό σας καθώς και τον Αριθμό Μητρώου πάνω στην κόλλα ή στο αρχείο word. Το ανέβασμα των αρχείων θα το κάνετε αμέσως μετά την αποκατάσταση της διακοπής δικτύου. Παρακαλώ να μην παρατηρηθούν φαινόμενα αβάσιμων δικαιολογιών και ύπαρξης προβλημάτων εκεί που δεν υπάρχουν. Αυτό είναι σημαντικό.

Θα είστε συνδεδεμένοι στο Microsoft Teams ταυτόχρονα με το eclass για να συνομιλούμε. Θα έχετε κλειστά το μικρόφωνο και την κάμερα. Θα τα ανοίξετε εάν και όταν σας ζητηθούν. Το link και οι κωδικοί για να συνδεθείτε στο Microsoft Teams στο μάθημα με τίτλο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ είναι:

Link για τη σύνδεση στην πλατφόρμα MICROSOFT TEAMS:
https://teams.microsoft.com/l/team/19%3ad67d15c99d514abb9e016355ec7b20e5%40thread.tacv2/conversations?groupId=a9069e66-b023-4e0f-b88d-f39615d5c17d&tenantId=4f23f294-5c86-4c31-ab35-d99a6b441bc1

Κωδικός μαθήματος για τη σύνδεση στην πλατφόρμα MICROSOFT TEAMS:
52uy6ga

Στο Microsoft Teams θα είμαι συνδεδεμένος μέχρι και τις 18.00. Αυτό συμβαίνει, για να αντιμετωπιστούν οποιαδήποτε προβλήματα ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. Δεν θα αξιολογηθούν φοιτητές ή φοιτήτριες που θα συνδεθούν για πρώτη φορά μετά το πέρας του χρόνου της εξέτασης. Ο παραπάνω χρόνος δίνεται για διευκόλυνση και όχι για κατάχρηση ή για πιθανές αβάσιμες δικαιολογίες.

Στο Microsoft Teams θα εξεταστούν προφορικά και αυτοί που είχαν δηλώσει προφορική εξέταση με φυσική παρουσία. Αυτό είναι δική σας υποχρέωση να το επισημάνετε κατά την έναρξη της εξέτασης μέσω του Microsoft Teams. Προσοχή να μην δημιουργηθούν συγχύσεις. Πρέπει να υπάρχει καλή συνεννόηση. Απαντήσεις του τύπου σας το είπα και δεν το ακούσατε ή κάθε άλλη τέτοια δικαιολογία δε θα γίνει δεκτή. Αυτό γίνεται για δική σας διευκόλυνση. Βαθμός θα καταχωρηθεί

μόνο σε γραπτά που θα βρω στο eclass στο μάθημα της εξέτασης
και για αυτούς που θα εξεταστούν προφορικά και με σαφή τρόπο θα επικοινωνήσουν μαζί μου στο Microsoft Teams, όχι μόνο με μήνυμα αλλά με προφορική συνεννόηση εκείνη τη στιγμή. Βασικό για την καλή συνεννόηση είναι να μη μιλάτε όλοι μαζί στο Microsoft Teams.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΛΙΚΡΗΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΥΤΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.

Σας Ευχαριστώ.

Με εκτίμηση,
Γιώργος Οικονόμου