ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ-ΠΡΟΣΟΧΗ!

Για την καλύτερη ενημέρωση των φοιτητών/τριών μας, διευκρινίζουμε:

1. Σε σχέση με την ολοκλήρωση της πτυχιακής εργασίας, ισχύουν τα παρακάτω: Ως τις 15 Σεπτεμβρίου κατατίθεται αίτηση ολοκλήρωσης της ΠΕ από τον/την φοιτητή/τρια με την έγκριση (υπογραφή) του/της επιβλέποντα/ουσας. Η πλήρης πτυχιακή (1 αντίτυπο σε εκτυπωμένη και βιβλιοδετημένη μορφή και 4 σε cd) μπορεί να κατατεθεί στην τελική της μορφή το αργότερο ως τις 30 Σεπτεμβρίου. Η εξέταση των πτυχιακών θα ξεκινήσει στις 16 Οκτωβρίου, βάση του προγράμματος που θα ανακοινωθεί την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου.

Μαζί με την αίτηση, θα πρέπει να κατατεθεί και βεβαίωση της Βιβλιοθήκης ότι δεν οφείλονται σε αυτήν βιβλία (μπορεί να ζητηθεί με φαξ ή μέηλ από την κα Ζώτου).

2. Σε σχέση με την έναρξη της πτυχιακής, ισχύουν τα παρακάτω: Οι αιτήσεις για ανάληψη θέματος ΠΕ για το χειμερινό εξάμηνο θα πρέπει να κατατεθούν ΑΠΌ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 15η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ (παράγραφος 4 του Οδηγού ΠΕ).

Σε κάθε περίπτωση, επαναλαμβάνουμε ότι θα πρέπει να τηρηθεί η διαδικασία, όπως και τα προβλεπόμενα στον Οδηγό της ΠΕ σχετικά με τη δομή, την ανάπτυξη και την παρουσίαση της ΠΕ.

Από το Τμήμα ΔΟΕΠΤΜ