Ανακοίνωση για την Πρακτική Άσκηση & την Πτυχιακή Εργασία

Πρακτική άσκηση:

Όσοι/ες φοιτητές/τριες επιθυμούν να ξεκινήσουν την πρακτική τους στο χειμερινό εξάμηνο (από  1η Οκτωβρίου), θα πρέπει να καταθέτουν όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στη Γραμματεία του Τμήματος ως τις 15 του προηγούμενου μήνα. Η Επιτροπή Πρακτικής Άσκησης θα συνεδριάζει για να εγκρίνει τις αιτήσεις την 3η εβδομάδα κάθε μήνα.

Φοιτητές/τριες που ολοκληρώνουν την πρακτική τους θα πρέπει να ακολουθούν τις οδηγίες που δίνονται στον οδηγό Πρακτικής Άσκησης, χωρίς καμία παρέκκλιση.

Πτυχιακή εργασία:

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τον Οδηγός της Πτυχιακής Εργασίας και της σχετικής απόφασης της Συνέλευσης του Τμήματος, οι περίοδο παρουσίασης-εξέτασης των πτυχιακών εργασιών είναι δύο, μία στο χειμερινό εξάμηνο και μία στο εαρινό. Για το χειμερινό εξάμηνο, η περίοδος αυτή έχει ορισθεί για τους μήνες Οκτώβριος-Νοέμβριος και για το εαρινό οι μήνες Μάρτιος-Απρίλιος.

Για να παρουσιάσει κανείς την πτυχιακή του εργασία σε μία από αυτές τις περιόδους θα πρέπει να έχει ολοκληρώσει την πτυχιακή του ως τις 15 Σεπτεμβρίου, για να εξεταστεί στην περίοδο Οκτωβρίου-Νοεμβρίου, και ως τις 15 Φεβρουαρίου, για να εξεταστεί στην περίοδο Μαρτίου-Απριλίου. Για την κατάθεση της ολοκληρωμένης πτυχιακής απαιτείται η έγκριση του/της επιβλέποντα/ουσας καθηγητή/τριας.

Καλούνται οι φοιτητές/τριες: ι) να μελετήσουν αναλυτικά τον Οδηγό της Πτυχιακής εργασίας, και ιι) να τηρήσουν επακριβώς τις προβλεπόμενες προθεσμίες, ώστε η διαδικασία να ολοκληρωθεί ομαλά.

Φοιτητές/τριες που επιθυμούν να ξεκινήσουν την πτυχιακή τους κατά το χειμερινό εξάμηνο θα ενημερωθούν με νεότερη ανακοίνωση.

Οι οδηγοί της Πρακτικής Άσκησης και της Πτυχιακής Εργασίας βρίσκονται αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του Τμήματος

http://doeptm.aua.gr/?page_id=38

Από το Τμήμα ΔΟΕΠΤΜ