Περίοδοι αίτησης για ανάληψη και παρουσίαση πτυχιακής εργασίας

Υπενθυμίζουμε στους φοιτητές/τριες του Τμήματός μας που έχουν αναλάβει ή επιθυμούν να αναλάβουν πτυχιακή εργασία (Π.Ε.), ότι, σύμφωνα με τον “ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ  ΑΝΑΘΕΣΗΣ & ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ   ΕΡΓΑΣΙΑΣ” (εδώ http://doeptm.aua.gr/?p=927), οι περίοδοι ανάληψης Π.Ε. ορίζονται εξής:

“4 ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗ ΠΕ.

Η αίτηση προς την «Επιτροπή Πτυχιακών Εργασιών» του Τμήματος για έγκριση θέματος ΠΕ και επιβλέποντα/ουσα  γίνεται από την εβδομάδα εγγραφών ως τις 15 Οκτωβρίου & τις 15 Μαρτίου, για το χειμερινό & εαρινό εξάμηνο αντίστοιχα. Η αίτηση συνοδεύεται από Κατάσταση Αναλυτικής Βαθμολογίας απ’ όπου θα προκύπτει ότι πληρούνται οι προϋποθέσεις για ανάληψη ΠΕ. Οι αιτήσεις εξετάζονται στην πρώτη συνεδρίαση της «Επιτροπής Πτυχιακών Εργασιών» αμέσως μετά τη λήξη της προθεσμίας κατάθεσης των αιτήσεων. Αιτήσεις για έγκριση θεμάτων ΠΕ που έχουν υποβληθεί πέρα από την προθεσμία που ορίζεται (εκπρόθεσμες), παραπέμπονται για την επόμενη περίοδο (εξάμηνο)”.

και οι ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΠΕ, ως εξής: 

“Περίοδοι υποστήριξης της ΠΕ ορίζονται δύο ανά ακαδημαϊκό έτος, τον Οκτώβριο-Νοέμβριο για το χειμερινό εξάμηνο, και τον Μάρτιο-Απρίλιο για το εαρινό. Η προθεσμία κατάθεσης της ΠΕ, ώστε να υποστηριχθεί σε μία από τις παραπάνω περιόδους ορίζεται η 15η Σεπτεμβρίου και η 15η Φεβρουαρίου αντίστοιχα”.

Για κάθε πληροφορία σχετικά με την πτυχιακή εργασία, θα πρέπει να συμβουλεύονται τον παραπάνω Κανονισμό.

Από το Τμήμα ΔΟΕΠΤΜ